FilmCentrum

Registreren

Men in Black III poster en virale campagne

maandag 28 november 2011 10:59 door Ramon van Dam - Bron

Het is alweer negen jaar geleden dat Men in Black II uitkwam, maar inmiddels is duidelijk dat een derde deel er definitief komt en dat zowel Will Smith als Tommy Lee Jones weer terug zullen keren als de agenten Jay en Kay. Verder zullen ook Josh Brolin, Alice Eve, Nicole Scherzinger en Emma Thompson een rol hebben.

Een groot deel van Men in Black III zal zich in het verleden afspelen, waarbij Brolin te zien is als de jongere versie van Tommy Lee Jones' personage. De opnames voor de film zijn enige tijd terug afgerond, en het geheel is vanaf 24 mei 2012 in de bioscoop te bekijken. De film wordt geregisseerd door Barry Sonnenfeld en zal zowel in 3D als in IMAX te zien zijn.

Collider heeft inmiddels een teaserposter gevonden voor de film, waarop het hoofd van Tommy Lee Jones gestileerd is weergegeven als herhaaldelijk de afkorting MIB3. De poster is onderaan dit bericht te bekijken, en het stukje promotiemateriaal bevat nog een interessante easter egg.

In het onderste gedeelte is de tekst "TheMenInBlackSuitsAreReal.com" te lezen, en als je die website bezoekt kom je terecht op een Facebookpagina. Vermoedelijk hebben we hier te maken met een virale campagne waarin "bloggers" verslag doen van hun missie om de waarheid over de mannen in het zwart naar buiten te brengen.

Men in Black

Volgende bericht John Carter poster
Vorige bericht Cartoon: Arthur Christmas

Tags

Tag Men In Black III Tag Poster Tag Viral Marketing

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire