FilmCentrum

Registreren

Hangover III in Tijuana

zaterdag 9 juni 2012 15:10 door Ramon van Dam

The HangoverNa het enorme succes van de eerste twee films mag het geen verrassing heten dat men bezig is aan The Hangover part III, de afsluiter van de komische trilogie. Eerder kregen we al te horen dat de personages waarschijnlijk Alan moeten gaan redden uit een gekkenhuis, en inmiddels weten we meer over de locaties in het aanstaande vervolg.

Volgens diverse bronnen zal een groot deel van de film zich afspelen in Tijuana, de beruchte feeststad uit het noorden van Mexico. Men zou tevens van plan zijn om veel te filmen in Las Vegas en Los Angeles, maar net als in de tweede film zou het buitenlandse avontuur de hoofdmoot moeten vormen.

De belangrijkste betrokkenen zullen weer terug keren voor The Hangover part III, waardoor we in ieder geval Zach Galifianakis, Bradley Cooper en Ed Helms te zien zullen krijgen als Alain, Phil en Stu. Schrijver Craig Mazin merkte vorig jaar nog op dat het een mooie afsluiter zou zijn als de meeste personages het derde deel niet zouden overleven. De film gaat op 23 mei 2013 in première.

Volgende bericht Stephen Kings It opnieuw verfilmd
Vorige bericht Dredd poster

Tags

Tag The Hangover Part III

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Furiosa: A Mad Max Saga