FilmCentrum

Registreren

Trailer The Last Stand

vrijdag 17 augustus 2012 12:28 door Tom Hamoen - Bron

The Last StandHet lijkt erop dat de promotie van Arnold Schwarzeneggers nieuwe film The Last Stand definitief is begonnen. Ondanks dat de productie pas in 2013 te zien zal zijn werden er in korte tijd al een foto en een filmposter onthuld. Vandaag is daar een trailer aan toegevoegd, welke onderaan dit bericht te zien is.

Schwarzenegger zal in de film te zien zijn als sheriff Owens, wiens hele leven in het teken staat van het beschermen van het kleine grensstadje Sommerton Junction. Na een spectaculaire ontsnapping van een FBI-konvooi komt de meest beruchte drugsbaron zijn kant op in een speciaal geprepareerde auto, waardoor het stoffige dorp de laatste plaats is waar de Amerikaanse rechtshandhaving hem kan tegenhouden.

De film is volgens diverse mensen een moderne western en werd geregisseerd door Kim Jee-Woon. Deze Zuid-Koreaanse regisseur kennen we vooral van titels als I Saw the Devil en A Tale of two Sisters. In zijn eindproduct zullen naast onze favoriete Oostenrijker ook onder andere Forest Whitaker, Luis Guzman, Johnny Knoxville, Jaimie Alexander en Peter Stormare een rol hebben. The Last Stand draait vanaf 17 januari in de bioscoop.

Volgende bericht Bullet to the Head trailer
Vorige bericht Eerste clip Partysaurus Rex

Tags

Tag The Last Stand Tag Trailer

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Furiosa: A Mad Max Saga