FilmCentrum

Registreren

Echte seks in Nymphomaniac

zaterdag 18 augustus 2012 11:22 door Ramon van Dam - Bron

Shia LaBeoufLaat het maar aan Lars von Trier over om keer op keer een invalshoek te vinden waarmee hij alle ogen op zich gericht krijgt. Na de opmerking een nazi te zijn heeft hij zich even stil gehouden, maar in een interview met MTV heeft acteur Shia LaBeouf een pikant detail vrijgegeven over Von Triers aankomende productie The Nymphomaniac.

Zoals de titel al suggereert staat in het verhaal een nymfomane centraal, gespeeld door Von Triers meest recente muze Charlotte Gainsbourg. De film zal hierdoor vanzelfsprekend veel seks bevatten, en tijdens het interview suggereerde LaBeouf dat de acteurs dit ook daadwerkelijk moeten uitvoeren op de set.

"Het is wat je denkt wat het is. Er staat een disclaimer bovenaan het script dat aangeeft 'we doen alles echt'. Alles wat illegaal is wordt met een waas opgenomen, maar buiten dat zal alles gewoon zo plaatsvinden," aldus de acteur. De video van het interview is onderaan dit bericht te bekijken, inclusief de interessante reactie van Jessica Chastain.

Het is niet de eerste keer dat acteurs daadwerkelijk seks hebben voor een film. Zelfs Von Trier speelde al met het concept bij Antichrist, hoewel daar nog body doubles werden gebruikt voor de acteurs. Een overzicht is te vinden op Wikipedia.

The Nymphomaniac zal in de loop van 2013 in première gaan.

Volgende bericht Cartoonwedstrijd: To Rome with Love
Vorige bericht John Goodman mogelijk in Hangover 3

Tags

Tag Lars Von Trier Tag Shia LaBeouf Tag The Nymphomaniac

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Furiosa: A Mad Max Saga