FilmCentrum

Registreren

Ook Narnia 3 en Gulliver's Travels in 3D

woensdag 24 maart 2010 14:47 door Ramon van Dam - Bron

3DHet immense succes van Avatar heeft ervoor gezorgd dat de studio's beseffen veel geld te kunnen verdienen met het gebruik van 3D in hun films. Er gaat inmiddels bijna geen dag voorbij zonder een aankondiging van een nieuwe productie in drie dimensies, en vandaag zijn hier weer twee grote titels bij gekomen.

De films The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader en Gulliver's Travels zullen beiden te bekijken zijn met een brilletje op onze neus. De derde film over de fantastiewereld Narnia moet op 9 december 2010 uitkomen, terwijl we de avonturen van Gulliver kunnen aanschouwen vanaf 10 februari 2011.

Ondertussen heeft James Cameron nogmaals benadrukt dat 3D volgens hem nu niet goed gebruikt wordt. Teveel studio's dwingen hun regisseurs om de techniek te gebruiken, terwijl het andersom zou moeten zijn. Een filmmaker zou moeten bepalen of het wel of niet nuttig is, en niet andersom.

Ondertussen heeft Michael Bay weer aangegeven nog niet overtuigd te zijn van de derde dimensie in films. Hij heeft tests gezien van de eerdere Transformers films die zijn omgezet naar 3D, maar hij twijfelt nog of hij het voor Transformers 3 moet gebruiken.

Volgende bericht Internationale poster Iron Man 2 verschenen
Vorige bericht Schrijver van Alice doet ook Sleeping Beauty

Tags

Tag 3D Tag Gulliver's Travels Tag The Chronicles Of Narnia: The Voyage Of The Dawn Treader Tag Transformers 3

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (2)

Tomhamoen
donderdag 25 maart 2010 om 10:56

Why? Why?

Het publiek zal op den duur ook moe worden van deze hype. En dan..?

Ramon
donderdag 25 maart 2010 om 10:58

Why lijkt me duidelijk: omdat het enorme bakken met geld oplevert. Of het een goed iets is is een andere vraag... Bij sommige films vind ik het zeker een toevoeging (mits in 3D gefilmd vanaf het begin), maar met de huidige techniek lenen niet alle films zich ervoor.

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Furiosa: A Mad Max Saga