FilmCentrum

Registreren

Bekijk clips van Get Him to the Greek

maandag 28 juni 2010 14:42 door Ramon van Dam

Get Him to the GreekActeur Russell Brand speelde in Forgetting Sarah Marshall het personage Aldous Snow, een excentrieke rockster met hordes vrouwelijke fans. Blijkbaar is het typetje hem enorm bevallen, want binnenkort zal hij hetzelfde personage weer spelen in Get Him to the Greek.

Ook die film wordt geregiseerd door Nicholas Stoller en naast Brand speelt nu Jonah Hill de andere hoofdrol. De laatste speelt de 24-jarige Aaron Green, die de taak krijgt om de rockster van Londen naar Los Angeles te krijgen voor de start van zijn comeback-tour. Uiteraard gaat dit niet zonder horten of stoten en het tweetal komt terecht in tal van bizarre situaties, met de pogingen van Snow om zijn oude liefde terug te winnen in het middelpunt.

De film wordt geproduceerd door Judd Apatow, die ook verantwoordelijk is voor andere gelijksoortige films als The 40-Year-Old Virgin, Knocked Up en Funny People. Get Him to the Greek draait vanaf aanstaande donderdag in de bioscoop, en om jezelf voor te bereiden kan je hieronder een aantal clips bekijken.







Volgende bericht Tweede clip King Kong attractie online
Vorige bericht Eerste details nieuwe Shyamalan opgedoken

Tags

Tag Clips Tag Get Him To The Greek

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire