FilmCentrum

Registreren

Trailer voor Biutiful opgedoken

vrijdag 16 juli 2010 18:55 door Ramon van Dam - Bron

Javier BardemAlejandro González Iñárritu heeft internationaal enorm aangezien gekregen door de trilogie die hij samen met scriptschrijver Guillermo Arriaga maakte, bestaande uit Amores Perros, 21 Grams en Babel. Zijn schrijfpartner vond echter dat hij te weinig eer kreeg voor zijn werk aan die films, en de twee besloten dan ook niet meer samen te werken aan toekomstige projecten.

De regisseur maakte eerder dit jaar al een spotje voor Nike die veelvuldig op tv is geweest tijdens het WK voetbal, maar begin volgend jaar kunnen we eindelijk weer een echte speelfilm van hem verwachten. González Iñárritu schreef het script ditmaal zelf en de hoofdrol is voor Javier Bardem, die eerder deze week in het huwelijksbootje is gestapt met Penelope Cruz.

De film gaat over een alleenstaande man met twee kinderen die zich op grote schaal bezig houdt met illegale activiteiten, maar wanneer hij te horen krijgt dat hij spoedig kan sterven door kanker staat zijn wereld op zijn kop. De moeder van zijn kinderen is drugsverslaafd en nauwelijks in staat om voor zichzelf te zorgen, laat staan hun kinderen mocht hij komen te overlijden.

Op festivals is het acteerwerk van Bardem al veelvuldig geprezen en er wordt nu al voorspeld dat hij er een Oscarnominatie voor zal krijgen. We moeten in Nederland nog tot 3 februari 2011 wachten voor we zelf kunnen oordelen over het resultaat, maar vandaag is wel een nieuwe trailer verschenen voor de productie:

Volgende bericht Simon Pegg terug voor Mission: Impossible IV
Vorige bericht Karate Kid featurette online

Tags

Tag Alejandro GonzáLez IñáRritu Tag Biutiful Tag Javier Bardem

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Furiosa: A Mad Max Saga