FilmCentrum

Registreren

Paranormal Activity 3 aangekondigd

donderdag 18 november 2010 12:50 door Ramon van Dam - Bron

Paranormal Activity 2Oren Peli verraste vorig jaar vriend en vijand met Paranormal Activity, een verfrissende horrorfilm waar al snel een vervolg van werd aangekondigd. Sinds enkele weken draait deze sequel dan ook in de Nederlandse bioscopen, en gezien het redelijke succes is het dan ook niet verbazingwekkend dat men vandaag alweer heeft bekend gemaakt te werken aan een derde deel.

Verder weten we nog helemaal niks, behalve dat Peli er zelf weer betrokken bij zal zijn. De regie liet hij voor deel twee echter al over aan Tod Williams, dus de kans is groot dat hij ook deze keer weer enkel zal produceren. Het vervolg ging over de zus van de hoofdrolspeelster uit het origineel, dus wellicht zien we volgend jaar nog meer familiebanden?

De film zal in Amerika moeten uitkomen op 21 oktober 2011, het is nog onbekend wanneer Nederland aan de beurt is. Overigens is er ook een onofficieel vervolg gemaakt in Japan met de titel Paranormal Activity 2: Tokyo Night, maar die film heeft geen officiële band met de Westerse reeks.

Volgende bericht Harry Potter als 8-bit spel op Youtube
Vorige bericht Internationale trailer Tron: Legacy

Tags

Tag Paranormal Activity 3

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Furiosa: A Mad Max Saga