FilmCentrum

Registreren

Hangover 2 trailer online

vrijdag 1 april 2011 12:53 door Ramon van Dam - Bron

The Hangover Part IIThe Hangover was één van de grootste hits van 2009, de film over een groep vrienden met een enorme kater maakte menig bioscoopganger aan het lachen en al snel werd er aangekondigd dat men een vervolg ging maken. Lange tijd was er alleen bekend dat de hoofdrolspelers Bradley Cooper, Ed Helms en Zach Galifianakis terug zouden keren onder regie van Todd Phillips, maar langzaam maar zeker hebben we steeds meer informatie gekregen.

Zo weten we inmiddels dat de cameo van Mel Gibson is vervangen door Liam Neeson en dat verder onder andere Jeffrey Tambor, Mike Tyson, Justin Bartha en Ken Jeong in de film zullen zitten. Nadat eerder deze week de officiële poster online werd gepubliceerd is nu dan ook de eerste volledige trailer opgedoken. Het uitgebreide voorproefje is onderaan dit bericht te bekijken.

In het vervolg reizen Phil, Stu, Alan en Doug naar het exotische Thailand voor de bruiloft van Stu. Na het onvergetelijke vrijgezellenfeest in Las Vegas neemt de bruidegom het zekere voor het onzekere en kiest hij voor een veilige, ingetogen brunch, maar de zaken lopen niet altijd zoals gepland. Wat in Vegas gebeurt mag dan misschien daar blijven, maar wat in Bangkok gebeurt kan je je niet eens voorstellen.

The Hangover Part II lijkt dus een typisch vervolg te worden die alle succesvolle elementen uit het origineel nog eens dunnetjes overdoet. De film moet vanaf 26 mei 2011 te zien zijn in de Nederlandse bioscopen.

Volgende bericht Bekijk 4 minuten van Green Lantern
Vorige bericht Eerste 6 minuten Sucker Punch te bekijken

Tags

Tag The Hangover Part II

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (3)

GrayFox
zaterdag 2 april 2011 om 15:37

God, wat moeten we hier toch van denken? Het is zo makkelijk, maar ik zal waarschijnlijk weer helemaal in een deuk liggen bij deze film...

valujet
zaterdag 2 april 2011 om 16:22

Ziet er wel leuk uit.

Ramon
zondag 3 april 2011 om 15:49

Precies, ik ga denk ik gewoon weer buikpijn krijgen van het lachen Glimlach

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Furiosa: A Mad Max Saga