FilmCentrum

Registreren

The Dark Knight Rises teaser op komst?

maandag 11 juli 2011 11:53 door Ramon van Dam - Bron

Fanposter The Dark Knight RisesDe opnames voor The Dark Knight Rises zijn al enige tijd in volle gang, en af en toe duiken er wat uitgelekte foto's op van mensen die de set hebben bezocht. Tot nu toe is het enige officiële beeldmateriaal dat we hebben gezien een foto van Bane, maar mogelijk verandert dit vanaf aanstaande vrijdag.

Volgens de geruchten zal Warner Bros. namelijk vanaf die dag de eerste teaser trailer voor de film gaan vertonen voorafgaand aan Harry Potter and the Deathly Hallows: Part II. Het zou gaan om een video van 93 seconden, maar het is nog niet bekend of de trailer daadwerkelijk videomateriaal zal bevatten. Overigens zou er vanaf vrijdag ook een teaser voor Sherlock Holmes: a Game of Shadows getoond moeten worden

Onderaan dit bericht zijn de teasers te vinden van Batman Begins en The Dark Knight, waarbij de laatste het enkel met geluid moest doen. Mogelijk gaat men dezelfde kant op voor de nieuwe teaser. Bij de trailer zou ook een eerste poster gepaard moeten gaan.

The Dark Knight Rises draait vanaf 19 juli 2012 in de bioscoop, waaronder in IMAX. Vrijwel alle acteurs uit de vorige delen keren weer terug, en regisseur Christopher Nolan heeft al diverse keren aangegeven dat er hierna geen Batmanfilms meer zullen komen van zijn hand.



Volgende bericht Sherlock Holmes 2 posters
Vorige bericht King of Kong remake mogelijk mockumentary

Tags

Tag Sherlock Holmes: A Game Of Shadows Tag Teaser Tag The Dark Knight Rises

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Furiosa: A Mad Max Saga