FilmCentrum

Registreren

X-Men: Days Of Future Past teaser over JFK

woensdag 27 november 2013 11:59 door Ramon van Dam - Bron

X-Men: Days of Future PastAfgelopen vrijdag was het vijftig jaar geleden dat John F. Kennedy werd neergeschoten, en sindsdien zijn er talloze complottheorieën opgedoken rondom de brute moord op de president. De nieuwste teaser voor X-Men: Days of Future Past speelt slim in op dit jubileum door aan te geven dat niemand minder dan Erik Lehnsherr (oftewel Magneto) een belangrijk aandeel had in de gebeurtenis. De video is onderaan dit bericht te bekijken en wordt vergezeld door een website.

De superheldenfilm wordt geregisseerd door Bryan Singer en zal de jonge en oude generaties uit de films laten samenkomen. Het script wordt gebaseerd op één van de populairste verhaallijnen uit de originele comics en zal voor een groot deel draaien om tijdreizen en de sentinels.

X-Men: Days of Future Past draait vanaf 22 mei 2014 in de bioscoop, met een cast die bestaat uit onder andere Patrick Stewart, Ian McKellen, James McAvoy, Michael Fassbender, Hugh Jackman, Jennifer Lawrence, Ellen Page, Nicolas Hoult, Anna Paquin, Peter Dinklage en Halle Berry.

Volgende bericht Sneeuw in Disneys Frozen uitgelegd
Vorige bericht Premières week 48

Tags

Tag Teaser Tag X-Men: Days Of Future Past

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Furiosa: A Mad Max Saga