FilmCentrum

Registreren

Simon Pegg terug voor Mission: Impossible IV

maandag 19 juli 2010 13:14 door Ramon van Dam - Bron

Simon PeggWe kennen Simon Pegg natuurlijk vooral vanwege zijn komische kant die hij ons toonde in bijvoorbeeld Shaun of the Dead en Hot Fuzz, maar de laatste jaren timmert hij ook aardig aan de weg met grote blockbusters uit Hollywood. Zo was hij in de meest recente Star Trek film te zien als Scotty en had hij ook een bijrol in Mission: Impossible III, waar hij toch weer voor de komische noot moest zorgen.

Vanaf september beginnen de opnames voor het vierde deel en inmiddels is bekend geworden dat Pegg ook hierbij weer betrokken zal zijn. Ook in de aanstaande film zal hij weer te zien zijn als de laborant Benji Dunn, die Ethan Hunt bijstaat in zijn strijd.

Mission: Impossible IV moet vanaf 15 december 2011 bij ons te zien zijn in de bioscopen, en het geheel wordt geregisseerd door Brad Bird. Naar het schijnt werd de Pixar-veteraan verkozen boven onder andere Edgar Wright en Ruben Fleischer (Zombieland). Veel meer is er nog niet bekend, alleen dat Tom Cruise wederom terugkeert voor de hoofdrol en dat Josh Applebaum en Andre Nemec het script schreven.

Volgende bericht Tom Felton ook in Rise of the Apes
Vorige bericht Trailer voor Biutiful opgedoken

Tags

Tag Mission: Impossible IV Tag Simon Pegg

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Furiosa: A Mad Max Saga