FilmCentrum

Registreren

The Hobbit en 007 gered door Spyglass?

donderdag 12 augustus 2010 12:52 door Ramon van Dam

Spyglass EntertainmentHet moge inmiddels bekend zijn dat de ooit zo grote filmstudio MGM in zware financiële problemen zit. Als gevolg hiervan staan ook diverse grote producties momenteel in de koelkast, waaronder de verfilming van The Hobbit en de nieuwe James Bond. Voor die eerste film viel eerder al een slachtoffer in de vorm van Guillermo del Toro, het vele uitstel zorgde ervoor dat hij moest afzien van de regie van het enorme project.

Er lijkt echter eindelijk een lichtpuntje in de duisternis te komen, mede-oprichters Gary Barber en Roger Birnbaum van Spyglass Entertainment onderhandelen al enkele weken om co-CEO's te worden van een bedrijf dat moet ontstaan uit de resten van het oude MGM. Dit is echter pas de eerste stap in een grotere keten van ingewikkelde plannen, zo moet de studio onder andere zich failliet laten verklaren.

Desalniettemin is dit erg goed nieuws voor de filmfanaten die uitkeken naar eerdergenoemde projecten. Mocht de studio er weer enigszins bovenop komen, dan is de kans groot dat deze projecten snel groen licht krijgen om verder te gaan, aangezien die weer snel voor meer winst kunnen zorgen. Tot die tijd is het nog wachten op concreter nieuws, maar de eerste belangrijke stappen lijken gezet.

Volgende bericht Nieuwe Harry Potter 7 featurette te bekijken
Vorige bericht Muzikale clip uit Burlesque

Tags

Tag James Bond Tag MGM Tag Spyglass Entertainment Tag The Hobbit

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Furiosa: A Mad Max Saga