FilmCentrum

Registreren

Aykroyd bevestigt castinggeruchten GB3

maandag 29 november 2010 15:11 door Ramon van Dam - Bron

GhostbustersGhostbusters en zijn vervolg zijn van die typische jaren '80 films die iedereen gezien heeft en waarvan het altijd de vraag is geweest wanneer er weer een nieuw deel zou verschijnen. De geruchten over een derde film doen al jaren de ronde en beetje bij beetje krijgen we details, maar nog steeds is er niets zeker.

De grootste spelbreker lijkt vooralsnog Bill Murray te zijn, die overal roept dat hij absoluut niet denkt dat de film er ooit zal komen. De basis voor het nieuwe script is geschreven door Gene Stupnitsky en Lee Eisenberg, die eerder ook het tegenvallende Year One op papier hebben gezet. Mede door die laatste film gaf Murray onlangs aan te twijfelen aan het schrijverstalent van het tweetal. Aan de andere kant verscheen hij een tijdje terug tijdens een awardshow in het kostuum van de Ghostbusters, dus de kans is groot dat hij iedereen op een verkeerd been wilde zetten.

Tot nu toe weten we dat we in de film zullen zien hoe het oude team een nieuwe generatie opleidt, en dat de zoon van Dana (Sigourney Weaver) daar waarschijnlijk onderdeel van zal zijn. De laatste tijd kregen we al diverse namen van jonge acteurs te horen die mogelijk betrokken zouden zijn, en op een Amerikaans radiostation heeft Dan Aykroyd van enkelen bevestigd dat ze mogelijk worden gecast.

Bill Hader, Anna Faris en Eliza Dushku werden door de acteur genoemd als grote kanshebbers voor een rol in het derde deel, dus wie weet komt er spoedig bevestiging. Volgens de geruchten wil men vanaf mei gaan opnemen, met een release rond Kerst 2012.

Volgende bericht The Hobbit gefilmd in 3D met opvolger RED
Vorige bericht Indrukwekkende Tron: Legacy fantrailer

Tags

Tag Anna Faris Tag Bill Hader Tag Dan Aykroyd Tag Eliza Dushku Tag Ghostbusters 3

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Furiosa: A Mad Max Saga