FilmCentrum

Registreren

Nieuwe reboot Batman na Dark Knight Rises

woensdag 30 maart 2011 10:44 door Ramon van Dam - Bron

The Dark KnightChristopher Nolan zorgde met Batman Begins voor een bijzonder succesvolle reboot van de franchise, maar met name The Dark Knight was een gigantisch succes waardoor men schreeuwde om een derde deel. Medio vorig jaar bevestigde de regisseur dat hij zich inderdaad bezig gaat houden met een volgend deel, en inmiddels weten we dat deze film The Dark Knight Rises zal gaan heten.

Voorlopig zullen we nog even geduld moeten hebben, aangezien de afsluiter van de trilogie hier pas vanaf 19 juli 2012 te zien zal zijn in de bioscoop, waaronder in IMAX. Christopher Nolan heeft bovendien aangegeven dat dit derde deel voor hem echt de laatste Batmanfilm is die hij zal regisseren, maar vandaag is bekend geworden dat de reeks daarmee niet zal eindigen.

Warner Bros. president Jeff Robinov heeft aangegeven dat men na deze trilogie het personage Batman opnieuw wil uitvinden, er komt met andere woorden wederom een reboot van de franchise. Verrassend genoeg zal Christopher Nolan hier nog wel betrokken bij blijven als producent. Naar verwachting zal Christian Bale de reeks wel verlaten na The Dark Knight Rises.

Het nieuws kwam naar buiten via de bekendmaking dat men in 2013 een film wil uitbrengen rondom de Justice League, naar het superheldenteam bestaande uit personages van DC Comics. Het script is inmiddels al in ontwikkeling en zal samenhangen met de reeds aangekondigde films rondom The Flash en Wonder Woman.

Andere helden zijn nog niet aangekondigd, maar de kans is groot dat het team zal bestaan uit Superman, Batman, Wonder Woman, Green Lantern en The Flash. De Justice League wordt gezien als de tegenhanger van Marvels The Avengers, waarvan ook een film in ontwikkeling is.

Volgende bericht Hugh Jackman over The Wolverine
Vorige bericht Hangover 2 poster opgedoken

Tags

Tag Justice League Tag Reboot Tag The Dark Knight Rises

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (3)

Tomhamoen
woensdag 30 maart 2011 om 13:16

Laat dit alsje, alsje, alsjeblieft een grap zijn.

Walter
woensdag 30 maart 2011 om 13:17

en is bekend of Nolan en Bale meewerken aan de JL-film?

Ramon
woensdag 30 maart 2011 om 13:26

Ik vrees dat dit geen grap is...

@Walter: nee, daar is niets over gezegd. Mijn vermoeden is dat Bale er niet aan mee zal werken, en Nolan enkel als adviserend producent.

Overigens vind ik dit sowieso een vreemde manier om bekend te maken dat er weer een reboot komt.

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Furiosa: A Mad Max Saga