FilmCentrum

Registreren

Toch alle 5 nummers live bij Oscars

vrijdag 1 februari 2019 15:05 door Ramon van Dam

Niet lang na de bekendmaking van de Oscarnominaties lekte uit dat slechts twee van de vijf kanshebbers op de prijs voor het beste originele nummers de kans zouden krijgen om dit tijdens de ceremonie live ten gehore te brengen. Enkel "All the Stars" (Black Panther) en "Shallow" (A Star Is Born) zouden een plekje krijgen in de show, wat resulteerde in veel teleurgestelde reacties.

Inmiddels heeft de Academy echter onthuld dat Jennifer Hudson het nummer "I'll Fight" uit RBG zal vertolken en dat ook "The Place Where Lost Things Go" uit Mary Poppins Returns alsnog live te horen zal zijn, waarbij er voor dat laatste nummer een speciale cameo wordt beloofd. Variety heeft vernomen dat tenslotte ook "When a Cowboy Trades His Spurs For Wings" uit The Ballad of Buster Scruggs zijn opwachting zal maken tijdens de show.

Het gerucht gaat nog wel rond dat de nummers flink ingekort moeten worden: naar verluid is het verzoek uitgegaan om de optredens maximaal 90 seconden te laten duren. Meer informatie over de Academy Awards is te vinden in ons Oscarportaal.

Volgende bericht Cartoon: The Lego Movie 2
Vorige bericht Premières week 5

Tags

Tag Oscars

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

BIOSCOOP [Bioscoop] Little Women
AWARDS [Awards] Le Mans '66
AWARDS [Awards] Parasite
BIOSCOOP [Bioscoop] 1917

Updates

Reacties

Forum